25.9.08

El Dúo Estático

Ja que hem posat el playlist del que varen posar (el 50% per escrit, l'altre 50% per descarregar, busca'l als comentaris de l'entrada anterior), pujam avui una fotografia d'El Dúo Estático durant la seva sessió al Centremàtic. Diu el fotógraf que d'estàtic tenien poc, a jutjar pels continus viatges que feien a la barra per omplir els seus tassons de beguda.

21.9.08

El Dúo Estático

Com exemple del que pot sonar a les sessions de la cafeteria al Centremàtic, aqui teniu la llista del que va ser el 50% de la sessió d'El Dúo Estático. No està gens malament!:

Terry Riley - In C (fragment inicial)
Omni Trio -Mainline (95 Lick)
So Solid Crew - Dilemma
Thomas Leer & Robert Rental - Attack, Decay
Boards of Canada - Gyroscope
Om - Bhima’s Theme
Kode9 - Magnetic City
Coil - The Anal Staircase
Throbbing Gristle - Maggot Death (Southampton)
Techno Animal - City Heathen Dub
Fasenuova - Ritmo salvaje, ritmo bestial
Fasenuova - Noche en la gran ciudad
Aphex Twin - Disc 2, Track 2 (del Selected Ambient Works Vol. 2)
Dillinja - The Angels Fell
Mount Vernon Arts Lab - The Mandrake Club
Terry Riley - In C (fragment final)

18.9.08

Moltes gràcies a tothom


Aquest era l'ambient que es vivia dimarts a la terrassa del Centre de Cultura "Sa Nostra". Moltes gràcies a tothom per haver vengut, ens veurem l'any que vé, i abans a la propera data del Centremàtic de Butxaca (serà pel novembre, i l'anunciarem ben aviat aqui mateix).

10.9.08

Murcof


Fernando Corona és Murcof. Mexicà resident a Barcelona, els seus discos per The Leaf Label són pures meravelles sonores.

9.9.08

Árbol


Miguel Marín és Árbol, però abans va ser membre de grups del nivell de Señor Chinarro i Piano Magic. Ara posa música a pel.lícules de Bigas Luna i fa música experimental, com el projecte Travelling que presentarà al Centremàtic.

2.9.08

David Toop


El reconegut periodista i músic britànic obrirà el festival amb una conferència magistral (només en anglès). Una forma immillorable d'encetar l'edició d'enguany de Centremàtic.