29.10.08

Patrick Pulsinger




Nova edició de Centremàtic de Butxaca amb ni més ni menys que Patrick Pulsinger.
Tot un luxe!

Dimarts 18 de novembre
20h
Centre de Cultura "Sa Nostra"
Concepció, 12
Palma
Entrada lliure

Patrick Pulsinger és un veterà de l’escena electrònica europea, un reputat productor capaç de mesclar techno, jazz, house i experimentació a parts iguals. És tutor habitual a la Red Bull Music Academy i ha remesclat gent com ara Lamb, Cornershop, David Holmes, Anti Pop Consortium, Denki Groove, Goldene Zitronen i molts altres.
Des de que va fundar Cheap Records a Viena el 1993, Pulsinger ha participat en nombrosos projectes, en solitari i en companyia d’altres destacats creadors, i ha produït el celebrat disc de Louie Austen “Only tonight”. A més de la seva feina per a Cheap, Patrick ha editat la seva música a altres segells internacionals com ara Disko B, Mo’ Wax o M-Plant, entre d’altres.
Originari d’Alemanya de l’Est, Patrick Pulsinger va créixer a Styria, Àustria. Després de passar per l’escola d’enginyeria elèctrica, que va deixar després de quatre anys, va fer feina com perruquer i es va mudar a Viena el 1988. Fou llavors quan uns amics varen guardar el seu equip musical a la seva habitació i va tenir l’oportunitat de familiaritzar-se amb ell per les nits. Després de rentar i tallar cabells durant el dia, passava el seu temps lliure dins locals pudents tocant la bateria.
Patrick va conèixer Erdem Tunakan el 1991, i amb un vell Atari i una gravadora de cassette va enregistrar en dos dies al dormitori d’aquest tot el material del seu primer disc, la primera edició del qual es va exhaurir en un parell de dies.
El 1992 es va mudar a Nova York per treballar com DJ i productor. Allà va trobar feina al mític club Limelight i treballà com productor per al segell techno Vortex.

http://www.myspace.com/patrickpulsinger