27.9.10

Cancel.lat el concert d'Etienne Jaumet al Centremàtic 2010

Degut a la vaga general convocada per demà dia 29 de setembre, el vol de tornada a França d'Etienne Jaumet ha estat cancel.lat avui matí.
L'organització de Centremàtic i el Centre de Cultura "Sa Nostra" ha fet tots els esforços al seu abast per recol.locar els passatges de manera que l'artista pogués arribar a temps per complir els seus altres compromisos, però ha estat impossible i finalment el representant de l'artista ha pres la decisió de cancel.lar l'actuació.
També s'ha valorat la possibilitat de substituïr aquesta actuació per alguna altra, però amb tan poca antel.lació s'ha decidit que el millor és deixar l'espai de les 20h a la Sala Gran sense actuació. Tant l'artista com l'organització de Centremàtic lamentam aquest inconvenient i esperam que Etienne Jaumet pugui tornar a actuar en una data posterior.
Per ara i amb la informació facilitada per les companyies aèries fins el moment, la resta d'actuacions de Centremàtic no es veuen afectades per la vaga i la programació seguirà endavant amb els mateixos horaris.
Moltes gràcies a tothom per la comprensió. Esperam veure-vos demà i que entre tots facem que el Centremàtic sigui un èxit artístic i de públic com cada any.